maansteentje.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
 
 
Ik heb nog meer .Punten.
Harstikke leuk als je daar
ook even gaat kijken !
Klik op de banners ::
 
 
 
Op mijn EarringPunt kun je veel vinden over mijn grote liefde :: de GOLDEN EARRING, Toen ik in 1979 het liedje "Weekend Love" hoorde en de 4 Earringboys zag, was ik verkocht ! En nog steeds ga ik graag naar (elektrische) concerten van de Band.
 
 
Mijn DeppPunt staat natuurlijk in het teken van mijn filmhero JOHNNY DEPP, ik zag hem voor het eerst in Pirates of The Caribbean I : The Curse Of The Black Pearl, wat een geweldige rol speelde hij daar en toen ik hoorde dat hijzelf dat karakter zo had bedacht en ontwikkeld (en na het zien van "Oh Johnny" himself) was ik verk(n)ocht !
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Weekje Maansteentje
En dan zijn we zo weer een weekje verder...
 
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag heb ik gewerkt, was druk op werk. Buiten was het warm...benauwd, op werk hielden we het aangenaam door "dak open te gooien" en ventilatoren aan te doen. Maar gevolg was wel dat ik woensdag last van mijn keel kreeg en donderdag wakker werd en nou niet goed wist of ik grieperig was of niet...niet helemaal fit dus...
Maar wel naar werk gegaan, mijn keel ging al iets beter, maar kreeg last van de botten in mijn rug en schouders..
Oh ik word ook dagje ouder !
 
Donderdag avond met een collegaatje naar de
"PIRATES OF THE CARIBBEAN III: AT WORLDS END" geweest !!!
Wat een gave film, wat een heerlijk figuur is Captain Jack Sparrow !
Ik moet die film nog wel paar keer zien om de verhaallijn helemaal te volgen..want die was ik beetje kwijt..maar vind dat helemaal niet erg om nog paar x te kijken.. Deel I en II heb ik ook al minstens 5 x gezien (thuis op dvd natuurlijk)
 
 
Trouwens..Johnny Depp was gisteren jarig...44 jaar geworden !
Ook heeft hij bij de MTV Movie Awards 2 prijzen in de wacht gesleept,
beste acteur en beste film !
Zie meer hierover op mijn Depp.Punt
 
Vrijdag had ik lekker dagje vrij..lekker lang weekend dus...ook wel eens heerlijk zo !
Het is nog steeds benauwd..Overal in Nederland schijnt het noodweer te zijn... Hier hebben we vrijdag en gisteravond een klein buitje gehad..thats it.
Vandaag is het denk ik nóg vochtiger dan van de week..raar klam weer...
 
Ik heb net al even op mijn ligbed gelegen, maar werd wakker van gemiauw..heeft mijn moederpoes haar 4 kittens vanuit de bak in mijn keuken, naar de tuin van de buurvrouw gesleept ! Mijn dochter is in de tuin gekropen, heeft de kittens weer opgepakt en nu zitten ze weer in de keuken en is het weer rustig..
 
 
Mijn zoon komt strakkies ook weer hier..is de afgelopen 2 weken bij zijn vader geweest, altijd weer gezellig als hij er weer is ! Vanavond maar iets makkelijks eten..pizza? Denk het wel..nu nog geen zin in eten.
Morgen weer werken, maar daar denken we nu nog even niet aan !
 
Wens iedereeen nog een fijne zondag !
 
 
 

Reacties

simply 2 wicked op 10-06-2007 17:25
nou dat valt best mee dat kaartjes voor een schouwburg snel weg zijn.
In sittard heb ik een abonnement,maar in roermond waar ik ben geweest en waar ik ook nu weer ga jheb ik geen abonnement.
Toen de theater gids uit kwam heb ik de bon meteen de zelfde dag opgestuurd! En ik had daarbij niet gedacht dat ikop de 4e rij zou komen!
IK vind een theater fijn omdat niet tegen veel mensen kan...zeker bij een concert! En in z'n zaal daar zit tenminste iedereen! En ik kan gewoon genieten zonder me druk te hoeven maken dat het me slecht word!
JOnge kittens zijn wel leuk! Maar ook veel werk geloof ik :D
MIjn vriendin der kat kreeg op pinkstermaandag 3 kittens in de kleder heel erg leuk! (staat ook een foto op mijn logje) moet nog altijd een keer gaan kijken maar ivm griep kon ik niet :(
 
nou geniet nog van de zondag!
martina
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl