maansteentje.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
 
 
Ik heb nog meer .Punten.
Harstikke leuk als je daar
ook even gaat kijken !
Klik op de banners ::
 
 
 
Op mijn EarringPunt kun je veel vinden over mijn grote liefde :: de GOLDEN EARRING, Toen ik in 1979 het liedje "Weekend Love" hoorde en de 4 Earringboys zag, was ik verkocht ! En nog steeds ga ik graag naar (elektrische) concerten van de Band.
 
 
Mijn DeppPunt staat natuurlijk in het teken van mijn filmhero JOHNNY DEPP, ik zag hem voor het eerst in Pirates of The Caribbean I : The Curse Of The Black Pearl, wat een geweldige rol speelde hij daar en toen ik hoorde dat hijzelf dat karakter zo had bedacht en ontwikkeld (en na het zien van "Oh Johnny" himself) was ik verk(n)ocht !
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bored

Reacties

simply 2 wicked op 06-06-2007 22:37
net even je earring site vlug beken,maar kijk morgen even met frisse ogen verder!
erg mooi!
Kun je jou ook ergens toevoegen of is het gewoon de link kopieren en in je linken zetten?
En ik ben eigenlijk geen depp fan maar ik vond die cartoon zo leuk van corpsebride,daarom staat hij boven aan mijn logje!
 
groetjes martina
simply 2 wicked op 10-06-2007 12:57
*ot* ik ben nu naar 3 earring gigs geweest 2 in de schouwburg en 1 electrisch in kerkrade...ik vind de electrische niks,de schouwburg vind ik persoonlijker en prettig om naar te luisteren en t kijken!
Hoe je aan kaartjes komt voor de schouwburg isgewoon er naar op bellen bij iedere schouwburg is de kaart verkoop anders!
Och en maar it het zo! Heb je iets leuks om naar uit te kijken!
En mijn hoofdpijn s gelukkig over,kwam door dat warme weer!
wens je een fijne zondag!
 
gr martina
maansteentje op 10-06-2007 16:58
Hoi Martina !
 
Ah jij gaat voor de accoustische optredens...ja ik heb er een paar mogen meemaken..is wel relaxed..maar mij iets té relaxed.. Ik probeer dan de eerste helft op de stoel te blijven zitten..maar in de pauze ga ik naar het podium of aan de zijkant staan en swing daar lekker verder...hihihi..geloof niet dat dat helemaal de bedoeling is..maar ach..
De kaartjes zijn vaak al weg in de voorverkoop door mensen met een abonnement..dan vis je achter het net..ik vond het lastig ze te bemachtigen. Daarbij zijn de kaartje erg prijzig én je staat na 2 uur weer op staat... (of kleedkamers)
 
Ik ga liever dus naar elektrische optredens..vind de sfeer daar geweldig ! En kan me lekker uitleven daar !
 
Fijn te horen dat je hoofdpijn weer over is...kan me voorstellen dta dat van dit benauwde weer komt..pfff..ik vind het vandaag nóg zo klam en vochtig...Gewoon rustig aan doen..het is tenslotte zondag !
 
Bedankt voor je reakties..vind ik gezellig hoor !
 
Fijne avond !
 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl